11 retter, saft, kaffe- og thebar: Bland din egen brunch for 179 kr.
I årevis har KaffeFair Strandvejen kørt samme koncept med en lækker brunchtallerken af nøje udvalgte råvarer i høj kvalitet.
Brunchtallerkenen har altid været populær, men for nylig besluttede man sig alligevel at prøve noget nyt.
Det blev til KaffeFairs nye koncept, hvor du fra kl. 10 kan vælge mellem 11 forskellige retter i den såkaldte MADbar.
Her gælder “hent-selv”-reglen, og hvor meget eller lidt, du har behov for at fylde op, bestemmer du helt selv.
Du kan nemlig både vælge 6 valgfrie retter for 179 kr. eller samtlige 11+ retter for 225 kr.
Ad libitum eller ej?
Vælger du seks retter, må du selv bestemme, hvordan du blander dem. Du må altså gerne tage seks stykker brownie, hvis det er den appetit, du bringer den givne dag.
Vælger du alle retterne gælder “ad libitum”, og du må altså spise alle de retter, du overhovedet orker.
I MADbaren er der selvfølgelig KaffeFairs hjemmebagte brød med saltet smør, men derudover også et væld af lækre småretter.
Alle er portionsanrettet, så alle – som restaurantchef Pia Bie beskriver – “ikke skal stå med lapperne nede i hver enkelt ret”.
Madbaren fyldes op løbende, så du behøver altså heller ikke at være hurtig eller frygte, at du pludselig står med spildt røræg og persillerester op til knæene.
Tæskelækkert udvalg
Faktisk er det heller ikke de helt klassiske brunch-retter, der er linet op.
Til gengæld er de helt vildt smagfulde, og her er noget for både kødspiseren, vegetaren, sukkergrisen og enhver i mellem.
Menu:
- Økologisk skyr rørt med langtidskogt limekompot
- Overnight osts med pærekompot og ristet granola
- Parmaskinke med spinatrulle og romesco
- Færøsk tørsaltet og røget laks med wasabimayo og syltet citron
- Årstidens friske fiberrige salat med hummus og sylt
- Kyllingesalat med krydderurter og smørbagt croissant
- Spice couscous med hjemmelavet vegetar-frikadelle
- Hjemmebagt surdejsbrownie
- Tærte med karamelliseret løg og ost, toppet med sprød bacon.
- Årstidens friske økologiske frugter marineret i passionsfrugt. På toppen knuser du en hjemmebagt cookie.
- Rav Ost fra Thise og Gammelknas fra Arla Unika med havtorn-kompot og syltede nødder
- Brød, knækbrød + smør
- Lun leverpostej med svampe, sylt og bacon
- Kaffefairs rødspættefilet. Vores signaturfisk. Rædspættefilet, marineret og pankopaneret. Hertil remoulade og sauce tartar.
MADbaren er åben fra kl. 10 og kl. 11.30 tilføjes lun leverpostej og KaffeFairs rødspættefilet.
Udover MADbaren, har KaffeFair også fået en DRIKKEbar hvor du kan fylde op af filterkaffe eller lave din egen theblanding.
Derudover er der hjemmelavet lemonade, safts og shots ad libitum.
Her er vores favoritter
Vi har naturligvis selv besøgt stedet for at afprøve konceptet, og vi må sige, at vi var direkte henrykte.
Hvis vi ikke havde spist så meget, og var blevet så tunge bagi, ville vi være blevet blæst omkuld af begejstring.
Ikke nok med, at det var enormt flot, så smagte det også forrygende.
Det er igen, igen tydeligt at smage, at KaffeFair gør sig umage med udvælgelsen af råvarer og ikke mindst sammensætningen af udvalget, så man også tør at prøve noget anderledes.
For at gøre det (måske) lidt lettere for jer, har vi fundet frem til de seks retter, vi ville vælge, hvis vi “kun” skulle købe den lille adgang.
Her faldt valget på overnight oats, der virkelig var god! Derudover var vi særligt begejstrede for vegetarfrikadellen, rødspættefileten, surdejsbrownien, osten og den færøske laks.
Havde vi nøjedes med de seks retter, var vi også blevet mætte. Og lidt til.
Ad libitum er helt sikkert en genial mulighed, hvis du (som så mange andre) bruger KaffeFair som arbejdsstation i hverdagene, og gerne vil kunne fylde depoterne op løbende.
Du kan læse mere og booke bord til MADbaren lige her.