11 år med Weber Grill Academy: Perfekt til dit næste firmaevent

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

De varme måneder og dermed årets helt store grill-sæson nærmer sig med hastige skridt.

Grillning er dog efterhånden blevet en helårs-passion og hobby for mange, og på en ellers anonym industrivej i Nørresundby lever grill-lysten da også i stor stil året rundt.

Siden 2007 har man hos Weber Grill Academy dyrket grilloplevelsen og hjulpet grillere på alle niveauer og i alle aldre til at blive bedre til at grille.

Flere gange ugentligt danner grillakademiet ramme om nye spændende oplevelser med grillen i centrum.

Dette forår bliver bestemt ingen undtagelse. Som optakt til sommerens grillaftener på terrassen har Weber fokus på at tilbyde virksomheder og deres ansatte uforglemmelige teambuilding-oplevelser.

Teambuildingen udvikler deltagernes samarbejdsevner, giver masser af inspiration og gør alle bedre til at tilberede lækre grillretter, som man kan tilberede for familie og venner sommeren igennem.

Oplevelser for små og store virksomheder

Redaktionen har ved flere lejligheder haft fornøjelsen af at lægge vejen forbi Weber Grill Academy i Nørresundby, og dét at bevæge sig rundt i det store hus på Bøgildsmindevej har været en oplevelse i sig selv.

Mange gange om ugen er Weber Grill Academy vært ved forskellige unikke arrangementer, som byder på faglig og social udvikling mellem mennesker. I huset tilbydes både åbne grillkurser for private og firmaarrangementer såsom salgskickoffs, møder og fester.

Uanset om man er en stor eller mindre virksomhed, har Weber Grill Academy faciliteterne, der matcher kundernes ønsker og behov.

”Hos os har kunderne mulighed for at få skræddersyet de oplevelser, som de ønsker. Vi har rammerne; grillene, personalet og lokalerne, men det er helt op til virksomhederne, hvordan de skal avendes,” fortæller Pia Bie, som er Hospitality Manager hos Weber Grill Academy.

Og det er ikke kun os på redaktionen, som er blevet blæst omkuld af de af de smagfulde, inspirerende faciliteter.

Et sted man kommer tilbage

Claus Johansen, som er HR-chef hos Jutlander Bank, har ved flere lejligheder afholdt arrangementer med grillen i centrum.

”Jeg havde hørt godt om stedet via mit private netværk, så jeg bookede et arrangement for alle bankens ledere, cirka 60 personer,” fortæller Claus og fortsætter:

”Allerede inden vores besøg blev vi mødt af et meget serviceminded personale, som gerne hjalp med hele planlægningen af arrangementet.

Det var første gang, jeg selv skulle derud, og især omgivelserne overraskede mig. Jeg ser det som en stor fordel, at både det faglige og sociale kan afholdes under samme tag – på en sjov og anderledes måde.

Det er virkelig anbefalelsesværdigt at holde et virksomhedsarrangement på Weber Grill Academy, og vi kommer uden tvivl igen”.

Faglighed og gode oplevelser brænder igennem

Som både Claus Johansen og ordet ”Academy” antyder, er der selvfølgelig også et fagligt aspekt koblet til virksomhedsarrangementer, som afholdes her.

En del af arrangementet er typisk vejledning og undervisning fra Webers grillkokke. Men det perfekte stykke kød behøver langt fra at være det primære.

Andri Bergmann Eyvindsson er Manager for Weber og har med sine 10 års grillerfaring et godt fundament for at kunne videregive sin brændende kærlighed for mad over åben ild.

Han brænder dog i ligeså høj grad for, at gæsterne skal gå fra Weber Grill Academy med en god oplevelse.

”Én ting er at kunne grille kødet rigtigt, en anden er de relationer og minder, vores gæster skaber, når de besøger os herude. Jeg plejer at sige til gæsterne, at de meget gerne må være kreative med maden – det skal bare smage godt!” forklarer Andri med et grin:

”’Grillning er en uformel måde at være sammen på, og der er ingen forventninger om, at nogen kan mere end andre. Det handler i virkeligheden bare om at nyde duftene, smage på maden, snakke sammen og nyde oplevelsen af fællesskab og hygge”.

Kræs for den maskuline side 

Visionerne for Weber Grill Academy er nemme at få øje på: fællesskab, læring og inspiration. Og heldigvis er det også det indtryk, som gæsterne går derfra med.

Kristian Overbeck Sørensen, indehaver af Overbeck Staal ApS, har ved flere lejligheder besøgt Weber Grill Academy med sin virksomhed.

“Vi havde et ønske om at udvikle vores samarbejde og teamwork i virksomheden, og i den forbindelse faldt vi over Weber Grill Academy,” fortæller Kristian og fortsætter:

“Her dyrkede vi en anden form for fællesskab, som var med til at bringe os tættere sammen som kollegaer. Det er rent kræs for den ‘maskuline’ side af, hvad man har brug for, når der skal afstresses.

Vi har efterhånden deltaget i mere end fem arrangementer med forskellige temaer; Jul på grillen, Pizza på grill, Grill med røg etc. og vi er aldrig blevet skuffede. Alt fra personalet, kvaliteten af råvarerne, omgivelserne, konceptet er godt sammensat og intet er overladt til tilfældighederne.”

Så uanset om man brænder for at fremme kollegaernes grillkundskaber eller ønsker at nyde en unik dag med mulighed for stor faglighed og socialt samvær på en sjov og anderledes måde, har Weber Grill Academy de ideelle rammer.

Læs mere om Weber Grill Academy her.