11 år med Weber Grill Academy: Perfekt til dit næste firmaevent

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

De varme måneder og dermed årets helt store grill-sæson nærmer sig med hastige skridt.

Grillning er dog efterhånden blevet en helårs-passion og hobby for mange, og på en ellers anonym industrivej i Nørresundby lever grill-lysten da også i stor stil året rundt.

Siden 2007 har man hos Weber Grill Academy dyrket grilloplevelsen og hjulpet grillere på alle niveauer og i alle aldre til at blive bedre til at grille.

Flere gange ugentligt danner grillakademiet ramme om nye spændende oplevelser med grillen i centrum.

Dette forår bliver bestemt ingen undtagelse. Som optakt til sommerens grillaftener på terrassen har Weber fokus på at tilbyde virksomheder og deres ansatte uforglemmelige teambuilding-oplevelser.

Teambuildingen udvikler deltagernes samarbejdsevner, giver masser af inspiration og gør alle bedre til at tilberede lækre grillretter, som man kan tilberede for familie og venner sommeren igennem.

Oplevelser for små og store virksomheder

Redaktionen har ved flere lejligheder haft fornøjelsen af at lægge vejen forbi Weber Grill Academy i Nørresundby, og dét at bevæge sig rundt i det store hus på Bøgildsmindevej har været en oplevelse i sig selv.

Mange gange om ugen er Weber Grill Academy vært ved forskellige unikke arrangementer, som byder på faglig og social udvikling mellem mennesker. I huset tilbydes både åbne grillkurser for private og firmaarrangementer såsom salgskickoffs, møder og fester.

Uanset om man er en stor eller mindre virksomhed, har Weber Grill Academy faciliteterne, der matcher kundernes ønsker og behov.

”Hos os har kunderne mulighed for at få skræddersyet de oplevelser, som de ønsker. Vi har rammerne; grillene, personalet og lokalerne, men det er helt op til virksomhederne, hvordan de skal avendes,” fortæller Pia Bie, som er Hospitality Manager hos Weber Grill Academy.

Og det er ikke kun os på redaktionen, som er blevet blæst omkuld af de af de smagfulde, inspirerende faciliteter.

Et sted man kommer tilbage

Claus Johansen, som er HR-chef hos Jutlander Bank, har ved flere lejligheder afholdt arrangementer med grillen i centrum.

”Jeg havde hørt godt om stedet via mit private netværk, så jeg bookede et arrangement for alle bankens ledere, cirka 60 personer,” fortæller Claus og fortsætter:

”Allerede inden vores besøg blev vi mødt af et meget serviceminded personale, som gerne hjalp med hele planlægningen af arrangementet.

Det var første gang, jeg selv skulle derud, og især omgivelserne overraskede mig. Jeg ser det som en stor fordel, at både det faglige og sociale kan afholdes under samme tag – på en sjov og anderledes måde.

Det er virkelig anbefalelsesværdigt at holde et virksomhedsarrangement på Weber Grill Academy, og vi kommer uden tvivl igen”.

Faglighed og gode oplevelser brænder igennem

Som både Claus Johansen og ordet ”Academy” antyder, er der selvfølgelig også et fagligt aspekt koblet til virksomhedsarrangementer, som afholdes her.

En del af arrangementet er typisk vejledning og undervisning fra Webers grillkokke. Men det perfekte stykke kød behøver langt fra at være det primære.

Andri Bergmann Eyvindsson er Manager for Weber og har med sine 10 års grillerfaring et godt fundament for at kunne videregive sin brændende kærlighed for mad over åben ild.

Han brænder dog i ligeså høj grad for, at gæsterne skal gå fra Weber Grill Academy med en god oplevelse.

”Én ting er at kunne grille kødet rigtigt, en anden er de relationer og minder, vores gæster skaber, når de besøger os herude. Jeg plejer at sige til gæsterne, at de meget gerne må være kreative med maden – det skal bare smage godt!” forklarer Andri med et grin:

”’Grillning er en uformel måde at være sammen på, og der er ingen forventninger om, at nogen kan mere end andre. Det handler i virkeligheden bare om at nyde duftene, smage på maden, snakke sammen og nyde oplevelsen af fællesskab og hygge”.

Kræs for den maskuline side 

Visionerne for Weber Grill Academy er nemme at få øje på: fællesskab, læring og inspiration. Og heldigvis er det også det indtryk, som gæsterne går derfra med.

Kristian Overbeck Sørensen, indehaver af Overbeck Staal ApS, har ved flere lejligheder besøgt Weber Grill Academy med sin virksomhed.

“Vi havde et ønske om at udvikle vores samarbejde og teamwork i virksomheden, og i den forbindelse faldt vi over Weber Grill Academy,” fortæller Kristian og fortsætter:

“Her dyrkede vi en anden form for fællesskab, som var med til at bringe os tættere sammen som kollegaer. Det er rent kræs for den ‘maskuline’ side af, hvad man har brug for, når der skal afstresses.

Vi har efterhånden deltaget i mere end fem arrangementer med forskellige temaer; Jul på grillen, Pizza på grill, Grill med røg etc. og vi er aldrig blevet skuffede. Alt fra personalet, kvaliteten af råvarerne, omgivelserne, konceptet er godt sammensat og intet er overladt til tilfældighederne.”

Så uanset om man brænder for at fremme kollegaernes grillkundskaber eller ønsker at nyde en unik dag med mulighed for stor faglighed og socialt samvær på en sjov og anderledes måde, har Weber Grill Academy de ideelle rammer.

Læs mere om Weber Grill Academy her.

Himlen for G&T elskere: Kom til ginfestival i Salling

Skrevet af: Michael Qureshi

Elsker du gin, så bør du gøre dig selv den tjeneste at tage til ginfestival om tre ugers tid.

Stormagasinet Salling i Aalborg afholder en Ginfestival onsdag den 15. august mellem 13-18.

Her serveres der smagsprøver fra mere end 30 forskellige gin fra nogle af de dygtigste ginleverandører både nationalt og internationalt.

Flere af producenterne er selv tilstede i løbet af dagen, hvor de deler ud af deres viden og giver gode tips. Du kan helt sikkert få opskriften på den perfekte G&T!

“Der er 100 pladser til festivallen. For at få adgang skal du købe et klassisk gin & tonic-glas til 75 kroner. Herefter kan du smage på et bredt udvalg af gin fra både Danmark og udlandet samt høre historien bag hver eneste gin,” fortæller Salling Super.

Foto: Salling Super

Speciel dag med fokus på gin

Der plejer også at være rabat på gin blandt det store udvalg i Salling Super. Salling har gennem det seneste år haft stor succes med at afholde det de selv omtaler som festivaler lige fra chokolade, lakrids, vin, gin, rom og meget andet.

Salling Super har et af de bredeste sortimenter i byen, og har også fremstillet deres egen gin i samarbejde med Njord. Stormagasinet har samtidig et bredt udvalg af rom, whiskey og specialøl.

Du kan læse mere om eventet her

Sommer-koncerter i Fårup Sommerland er et stort hit

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er primært forlystelser for barnlige sjæle, at man forbinder Fårup Sommerland med.

Danmarks sjoveste skov har i den grad en stor tiltrækningskraft på børnefamilierne, og er to år i træk kåret til Europas næstbedste forlystelsespark.

Men Fårup Sommerland spænder bredt og har skabt flere tiltag for at trække også teenagere og lidt ældre til forlystelsesparken. Det kan man blandt andet se på de navne, som spiller sommer-koncerter her i juli i Fårup.

Godt match på dobbelt-koncerten

Sidste uge var det Wafande, som med hele cv af hitliste-sange var det store trækplaster.

Fredag aften var det så dobbelt-koncert med hitmageren Bro og den mere sofistikerede Skinz. Faktisk et ret godt match hvor Bro med sine monsterhits “Sydpå” og “Hvor er du Bro” skød festen i gang for de over 5000 gæster.

Derfra overtog Skinz med Live Band og de mere dybe tekster serveret med hans karakteriske stemme. Han er god til at bruge og lege med de forskellige klangfarver i sin vokal.

Koncerten var rykket ud på de forreste parkeringspladser i Fårup Sommerland, og det var gennemtænkt, da man ingen andre steder i Parken kunne kapere den store publikumsinteresse.

Bro gik lige på og hårdt med “Sydpå”, men var også klog nok til at slutte af med samme sang, hvor han for alvor fik alle til at synge med på det store sommerhit, der har været i hot rotation på streamingtjenester og radiokanaler.

Sang med på det store radiohit

Skinz fik for alvor sit gennembrud nationalt med Malibu, og den fik han naturligvis også hele Fårup til at synge med. Men også numre som I Min Zone og Er Derude blev serveret med sjæl og indlevelse godt akkompagneret af et stærkt sammenspillet band.

Det giver løfter om flere gode koncertoplevelser i Fårup Sommerland, som pludselig er blevet en spiller i sommerens musikoplevelser i Nordjylland. Lige fra Fredagsfesterne i Karolinelund i Aalborg til musik på torvet i Blokhus.

På fredag den 27. juli er der endnu et stort navn på plakaten. Her kommer Joey Moe på besøg på Fårup-scenen. Han har de seneste år ædt sig godt ind på navne som Nik & Jay og Burhan G som en af de stærke danske artister.

Der sker rigtig meget i Fårup Sommerland både i resten af juli, august og september. Det kan du læse mere om her

Trænger du til en dukkert: 7 Villaer med egen pool

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

I år viser Danmark sig fra sin bedste side med snart 50 sommerdage. Badetøjet har også allerede været fundet frem en del flere gange end sidste år.

Der har ligefrem været en sydlandsk stemning over Nordjylland, og flere af dagene har temperaturen været højere end i nogle af de mest populære ferieområder i Sydeuropa.

I stedet for at bruge pengene på en eksotisk rejse sydpå,  kan man bruge pengene på en udbetaling til en villa med egen pool for at blive nedkølet i det varme danske sommervejr.

Fede boliger med swimmingpools

Er drømmen at have feriefølelsen hver eneste dag, hvor dagene nydes i en pool, liggende i en oppustelig lyserød flamingo, med en orangefarvet iskold Aperol Spritz i hånden, så er det lige her du skal læse med.

MigogAalborg Bolig har fundet syv skønne boliger i Aalborg og omegn med egne swimmingpools.

Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

thorkildkristensen.dk, Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

Denne bolig er 237 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her.

Hammervej 1, 9310 Vodskov

nybolig.dk, Hammervej 1, 9310 Vodskov

Denne bolig er 247 kvadratmeter og koster 3.995.000 kroner. Se den her.

Bavnebakken 85, 9530 Støvring

ambolig.dk, Bavnebakken 85, 9530 Støvring

Denne bolig er 334 kvadratmeter og koster 2.698.000 kroner. Se den her

Sætervej 8, 9520 Skørping

thorkildkristensen.dk, Sætervej 8, 9520 Skørping

Denne bolig er 384 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her

Houvej 50, 9370 Hals

home.dk, Houvej 50, 9370 Hals

Denne bolig er 181 kvadratmeter og koster 2.995.000 kroner. Se den her

Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

edc.dk, Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

Denne bolig er 243 kvadratmeter og koster 3.495.000 kroner. Se den her

Klarupvej 196, 9830 Tårs

edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

Denne bolig er 206 kvadratmeter og koster 2.650.000 kroner. Se den her

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.