11 år med Weber Grill Academy: Perfekt til dit næste firmaevent

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

De varme måneder og dermed årets helt store grill-sæson nærmer sig med hastige skridt.

Grillning er dog efterhånden blevet en helårs-passion og hobby for mange, og på en ellers anonym industrivej i Nørresundby lever grill-lysten da også i stor stil året rundt.

Siden 2007 har man hos Weber Grill Academy dyrket grilloplevelsen og hjulpet grillere på alle niveauer og i alle aldre til at blive bedre til at grille.

Flere gange ugentligt danner grillakademiet ramme om nye spændende oplevelser med grillen i centrum.

Dette forår bliver bestemt ingen undtagelse. Som optakt til sommerens grillaftener på terrassen har Weber fokus på at tilbyde virksomheder og deres ansatte uforglemmelige teambuilding-oplevelser.

Teambuildingen udvikler deltagernes samarbejdsevner, giver masser af inspiration og gør alle bedre til at tilberede lækre grillretter, som man kan tilberede for familie og venner sommeren igennem.

Oplevelser for små og store virksomheder

Redaktionen har ved flere lejligheder haft fornøjelsen af at lægge vejen forbi Weber Grill Academy i Nørresundby, og dét at bevæge sig rundt i det store hus på Bøgildsmindevej har været en oplevelse i sig selv.

Mange gange om ugen er Weber Grill Academy vært ved forskellige unikke arrangementer, som byder på faglig og social udvikling mellem mennesker. I huset tilbydes både åbne grillkurser for private og firmaarrangementer såsom salgskickoffs, møder og fester.

Uanset om man er en stor eller mindre virksomhed, har Weber Grill Academy faciliteterne, der matcher kundernes ønsker og behov.

”Hos os har kunderne mulighed for at få skræddersyet de oplevelser, som de ønsker. Vi har rammerne; grillene, personalet og lokalerne, men det er helt op til virksomhederne, hvordan de skal avendes,” fortæller Pia Bie, som er Hospitality Manager hos Weber Grill Academy.

Og det er ikke kun os på redaktionen, som er blevet blæst omkuld af de af de smagfulde, inspirerende faciliteter.

Et sted man kommer tilbage

Claus Johansen, som er HR-chef hos Jutlander Bank, har ved flere lejligheder afholdt arrangementer med grillen i centrum.

”Jeg havde hørt godt om stedet via mit private netværk, så jeg bookede et arrangement for alle bankens ledere, cirka 60 personer,” fortæller Claus og fortsætter:

”Allerede inden vores besøg blev vi mødt af et meget serviceminded personale, som gerne hjalp med hele planlægningen af arrangementet.

Det var første gang, jeg selv skulle derud, og især omgivelserne overraskede mig. Jeg ser det som en stor fordel, at både det faglige og sociale kan afholdes under samme tag – på en sjov og anderledes måde.

Det er virkelig anbefalelsesværdigt at holde et virksomhedsarrangement på Weber Grill Academy, og vi kommer uden tvivl igen”.

Faglighed og gode oplevelser brænder igennem

Som både Claus Johansen og ordet ”Academy” antyder, er der selvfølgelig også et fagligt aspekt koblet til virksomhedsarrangementer, som afholdes her.

En del af arrangementet er typisk vejledning og undervisning fra Webers grillkokke. Men det perfekte stykke kød behøver langt fra at være det primære.

Andri Bergmann Eyvindsson er Manager for Weber og har med sine 10 års grillerfaring et godt fundament for at kunne videregive sin brændende kærlighed for mad over åben ild.

Han brænder dog i ligeså høj grad for, at gæsterne skal gå fra Weber Grill Academy med en god oplevelse.

”Én ting er at kunne grille kødet rigtigt, en anden er de relationer og minder, vores gæster skaber, når de besøger os herude. Jeg plejer at sige til gæsterne, at de meget gerne må være kreative med maden – det skal bare smage godt!” forklarer Andri med et grin:

”’Grillning er en uformel måde at være sammen på, og der er ingen forventninger om, at nogen kan mere end andre. Det handler i virkeligheden bare om at nyde duftene, smage på maden, snakke sammen og nyde oplevelsen af fællesskab og hygge”.

Kræs for den maskuline side 

Visionerne for Weber Grill Academy er nemme at få øje på: fællesskab, læring og inspiration. Og heldigvis er det også det indtryk, som gæsterne går derfra med.

Kristian Overbeck Sørensen, indehaver af Overbeck Staal ApS, har ved flere lejligheder besøgt Weber Grill Academy med sin virksomhed.

“Vi havde et ønske om at udvikle vores samarbejde og teamwork i virksomheden, og i den forbindelse faldt vi over Weber Grill Academy,” fortæller Kristian og fortsætter:

“Her dyrkede vi en anden form for fællesskab, som var med til at bringe os tættere sammen som kollegaer. Det er rent kræs for den ‘maskuline’ side af, hvad man har brug for, når der skal afstresses.

Vi har efterhånden deltaget i mere end fem arrangementer med forskellige temaer; Jul på grillen, Pizza på grill, Grill med røg etc. og vi er aldrig blevet skuffede. Alt fra personalet, kvaliteten af råvarerne, omgivelserne, konceptet er godt sammensat og intet er overladt til tilfældighederne.”

Så uanset om man brænder for at fremme kollegaernes grillkundskaber eller ønsker at nyde en unik dag med mulighed for stor faglighed og socialt samvær på en sjov og anderledes måde, har Weber Grill Academy de ideelle rammer.

Læs mere om Weber Grill Academy her.

Kæmpe Second Hand marked: Mega Kup slutter året af med et brag i Aalborg

Skrevet af: Simone Vestergaard

Så er det ved at være sidste chance i år for at besøge det store second hand marked Mega Kup!

Lørdag d. 8. december slår de et sidste smut forbi Aalborg, inden året går på hæld.

Henriette Iversen fra Mega Kup glæder sig til at byde indenfor til deres Mega Kup! Christimas Edition.

“På grund af julen har vi skruet godt op for julestemningen, og sørget for goodiebags til de første 50 besøgende gæster.

Vi får også julemanden på besøg, og han har lidt julegodter med til børnene.

Og ellers byder vi jo op til en hyggelig dag, hvor man har mulighed for at sælge ud af alt det tøj, man ikke får brugt, og på den måde skrabe lidt ekstra penge sammen til julegaver.

For dem der ikke sælger, er der jo en oplagt mulighed for at finde tøj til de kommende julefrokoster.” fortæller Henriette.

Nye tiltag forbliver

Sidste gang var ét af de nye tiltag et område med prøverum og spejle, således at man har mulighed for at prøve tøjet på, inden man køber det. Det var en stor succes, og et tiltag der gavnede de besøgende gæster.

Derfor vil det også være tilstede d. 8. december.

Ligeledes vil Aalborg Freja igen stå med en lille bod med salg af drikkevarer og let mad.

Og for at give eventet lidt juledrys, vil der være lækre giveaways, konkurrencer og lotterier – både på dagen og på Mega Kups Facebookside op til eventet.

Man kan blandt andet vinde en gratis stand eller entré i 2019.

Støt den gode sag

Mega Kup har et fantastisk bæredygtigt perspektiv. Man kan købe billigt og pænt tøj, og på samme tid gøre noget godt for miljøet.

Og hvis man som sælger ikke orker at slæbe det resterende tøj med hjem igen, så kan man donere det til Blå Kors Danmark.

Sidste gang blev der doneret en del tøj i den gode sags tjeneste. Derfor vil de igen være at finde ved eventet.

En spændende nyhed til 2019

Siden second hand markedet for første gang slog dørene op i april, er der blevet introduceret en del nye tiltag til gavn for de mange besøgende gæster.

Næste år bliver inden undtagelse.

“Vi glæder os til at afsløre en spændende nyhed der kommer til at have stor betydning for næste år. Det er endnu ikke noget, jeg kan sige noget om, men alle nyheder bliver delt på de sociale medier, så man kan med fordel følge med der.”

Og mens vi spændt venter, er der stadig stande at booke. Der er, ligesom altid, stor interesse omkring eventet, så man skal ikke vente for længe.

“Vi satser på at få udsolgt ligesom sidste gang. Sidst havde vi dog over 20 på venteliste, så man skal være ude i god tid,” afslutter Henriette.

Du kan booke din stand her.

Åbningstiderne er kl. 12-15 i Freja Hallen, Aalborg.

Brødre står bag nyt møbelfirma: Bruun Hansen laver helt unikke møbelserier

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Boligindretning er det, der giver hjemmet personlighed, og er med til at skabe den perfekte synergi i boligen.

At leve smukt gør noget ved sindet.

Bruun Hansen er et nyt lokalt møbelfirma, som slog dørene op i sommer.

Deres vision er at skabe kvalitetsbevidst dansk design til den kræsne køber, der har sans for kvalitet og godt håndværk.

Beton er grundelementet

Bag firmaet står de to nordjyske brødre, Thomas Bruun Hansen og Jakob Hansen.

Møbelsortimentet består i dag af syv bordserier, hvor kun de bedste modeller er udvalgt.

“Alle vores borde er håndlavet. Bordben og stel har vi nøje tilpasset de enkelte møbelserier, og alle beton -bordpladerne er af 100% massiv beton, i modsætning til mange andre på markedet,” fortæller Jakob Hansen.

I øjeblikket foregår produktionen i Svenstrup, syd for Aalborg, hvor deres administration og Showroom også holder til.

“Betonbordene er vores varemærke. Vi har designet møblerne med perfektionisme, og hvert bord er unikt for os,”  fortæller Thomas Bruun Hansen.

Udover de seks møbelserier i beton, lancerede Bruun Hansen den 3. november deres helt nye KUBE serie. Serien består af 4 kubeformet borde, med enten marmor- eller betonplade.

Alle bordene passer ind i alle typer rum i hjemmet – og ikke kun de funktionelle.

Her kan de indrettes som sofaborde, coffee table, og natborde – det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvor de smukke borde kan placeres i hjemmet.

“Formålet er at kunne kombinere farver og stil, lige meget om man ønsker at bruge dem som sofaborde, opsats, sengeborde eller noget helt fjerde.

De fungerer perfekt sammen eller hver for sig,” fortæller Jakob Hansen.

Udvider sortiment

Fremtidens indretningstips kan, lige nu, være en abstrakt tanke – især når det har med boligindretning og interiør at gøre.

Men allerede nu gør Bruun Hansen en indsats og er klar til at udvide deres sortiment i januar 2019.

“KUBE – Coffee table er stilrene borde i vores kendte KUBE serie. Bordene fås i tre forskellige højder med fire forskellige farver marmor- eller betonplade,” fortæller Jakob Hansen.

Thomas supplerer;

”Vi glæder os til at udvide vores sortiment. Visionen er den samme; at skabe et eksklusivt bord, som passer hjem i alle stilarter,” slutter Thomas Bruun Hansen af med.

Vind et Bruun Hansen KUBE bord

Lige nu har du mulighed for, at vinde et eksklusivt KUBE bord fra Bruun Hansens nyeste serie KUBE.

Du kan se konkurrencen her.

Men hvis ikke du kan vente, til konkurrencen er afsluttet, så kan du lige nu eksklusivt få en rabatkode til at få 30% på hele KUBE serien.

Rabatkoden er “november”, og skal anvendes ved et køb på Bruun Hansens hjemmeside.

Wildebeest har lige lanceret juleburgere: Vi har testet dem

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi her på redaktionen er vilde med alt, der har med jul at gøre.

Det er heller ikke nogen hemmelighed, at vi er vilde med alt, der har med burger at gøre.

Så hvad sker der, når en lokal restaurant melder ud, at de går all in på årets julemenu og opgraderer deres i forvejen lækre sliders til udgaver, der er selveste Julemanden værdig?

Vi er selvfølgelig på pletten.

Især fordi vi sidste år stadig havde deres slider, Apple Slices, i baghovedet.

En slider med top af æbleskive; dog ikke et nyt “koncept” på Wildebeest Gastropub, hvor best selleren Normandy Flapjack‘s top siden åbningen har bestået af en pandekage med flødeostcreme.

Det er heller ikke noget nyt, at Bæstet udvikler nye sliders til hver sæson – men vi glædede os alligevel især til at se, hvad årets juleinficerede menu bestod af denne gang.

Dansk julemad i islandske rammer

Wildebeest kunne afsløre hele tre nyheder på menukortet: Sæsonens slider, Sankt ANDreas samt Fondant a la mande.

Sæsonens slider bestod af flæskesteg med brombærkompot, rødkål, kartoffelchips, brøndkarse og mayonnaise. En række ingredienser, som den julemadglade dansker i den grad kan godkende.

Gastropubben på Østerbro er ellers kendt for at have bragt Islands velsignede bud ind i Aalborg.

Restauranten blev nemlig åbnet af den islandske familie, Gudbergsson, tilbage i 2016. Familien havde tidligere erfaring fra restaurantionsbranchen på Island og drømte om at introducere gastropubkonceptet for aalborgenserne – men julemenuen er alligevel blevet holdt i den danske julesmag.

“Vi har holdt os til det danske i denne omgang, da vi ikke var sikre på, at danskerne kunne klare den islandske mad, som kæst skata – fermenteret rokke – vi traditionen tro spiser d. 23. december,” fortæller Gudmundur Gudbergssonmed et smil.

Og selvom fermenteret rokke da også lyder interessant, så var vi nu alligevel ret begejstrede for, at valget denne gang faldt på den danske udgave af julen.

Dette gjaldt også den anden slider Sankt ANDreas, med braiseret and, grønkål, citron/appelsin-kompot, græskarpuré, saltede hasselnødder, marineret æble og brøndkarse.

Det kunne tydeligt smages, at der er lagt mange tanker bag begge sliders og sammensætningen af ingredienserne, er intet mindre end geniale.

Man kunne ligefrem gå på opdagelse gennem de mange lag af råvarer, og ind i mellem var vi nødt til at udbryde til hinanden: “Det her smager godt! Hvad var det nu, det var … ?”

Smagsnuancerne var med andre ord lige til at bryde ud i julesang over, og her gav sæsonbetonede råvarer virkelig mening. Sæsonen for og smagen af jul.

Revolutionrende juledessert i nye klæder

Aftenens helt store vinder blev dog (overraskende nok) ikke én af de to jule-sliders. Derimod løb sæsonens nye dessert, fondant a la mande, af med aftenens førsteplads.

Vi kan vist godt tillade os at kalde desserten revolutionerende på den aalborgensiske desserthimmel. Den smukke anretning bestod nemlig af chokolade fondant, ris a la mande-iscreme, kirsebærsovs og et perfekt chokoladejuletræ – som stjernen på toppen.

Man kan måske fristes til at tænke, at ris a la mande-is da i bund og grund ikke lyder så revolutionært – og er det måske endda lidt blasfemisk at begynde at eksperimentere ved så legendarisk en juledessert? Men … I dette tilfælde er der kun én ting at sige: JA!

De fleste har vel, gennem deres juletid, været igennem flere ris a la mande-oplevelser? Nogle rammer plet, mens andre kan forekomme både tynde og smagløse.

Netop denne her udgave af ris a la mande smagte – og vi citerer – som “den helt ægte vare”. Der var slet ingen tvivl om, at den kolde kugle af ris a la mande, der havde fundet vejen til vores tallerken, smagsmæssigt kunne godkendes af selv den mest perfektionistiske bedstemor.

At den blev akkompagneret af en lavine af flydende chokoladefondant, gjorde bestemt ikke begejstringen mindre. Så er det altså i orden at “rode i historien”.

Der bliver i hvert fald ikke noget brok fra os, hvis en kopi af denne dessert blev serveret på årets julebord. Og skulle der være julesliders til forret, er det også heeeeeeelt okay!

Du kan booke bord til årets julebord på Wildebeest lige her.