Nyhedsbrev

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Artikler med:

Nyeste artikler

10 retter og cocktailmenu: Nam holder stort gin-event i juni

Af Michael Qureshi

Gin har virkelig været et hot emne de seneste år, når snakken er faldet på gode drinks og spiritus.

Derfor kan det ikke blive andet end et tilløbsstyke, når en af Aalborgs allerbedste restauranter holder et stort gin event sammen med Danmarks eneste rene gin-destilleri.

Det er Restaurant Nam, der torsdag den 14. juni, inviterer til Spiritsmaker dinner i selskab med Njord Gin. De har vundet flere priser for deres gin, bl.a. guld og sølv ved den anerkendte Berlin International Spirit Competition.

Gin og mad spiller sammen denne aften

Nam vil skabe en aften hvor gin og maden er i centrum og spiller sammen som en symfoni. Derfor bliver aftenen med 10 lækre serveringer suppleret med en lækker cocktailmenu på fem cocktails alle med gin som omdrejningspunktet. Prisen er 795 kr.

10 retter og cocktailmenu: Nam holder stort gin-event i juni
Nam

Tager egen bartender med

Njord Gin tager deres helt egen bartender med, som kommer til at mixe de lækreste gin drinks.

Troels Præst Andersen og Lars Toke Graugaard er stifterne af Njord Gin. De har ombygget Aarhus gamle pumpestation på Sydhavnen til et destilleri. Det er samtidig Aarhus første destilleri siden 1881.

Hos Nam glæder man sig til en spændende og anderledes aften.

“Vi har haft Njord Gin, lige siden vi åbnede, så vi har egentlig bare gået og ventet på lejligheden til at lave noget sammen med dem. Det er sjovt at komme med et lidt anderledes event, hvor de står for at lave en fantastisk cocktailmenu, som passer perfekt til vores mad med det asiatiske twist,” fortæller Anne-Marie Menendez, medejer af Nam, til MigogAalborg.

10 retter og cocktailmenu: Nam holder stort gin-event i juni
Troels Præst Andersen og Lars Toke Graugaard er stifterne af Njord Gin.

 

Får spændende historier serveret

Undervejs kommer man også til at få lidt baggrund på Njord Gin, om selv processen med at lave gin og spændende historier om gins udvikling. Derudover vil Nams køkkenchef og medejer Kim Jeppesen også fortælle lidt om, hvordan man i køkkenet kan få maden til at spille sammen med drinks.

“Menuen er sammensat på forhånd, så gæsterne skal bare komme ind og nyde aftenen. Vi håber, at folk får en god oplevelse og kommer til at hygge sig samtidig med at de måske bliver lidt klogere på gin,” forklarer Anne-Marie Menendez.

Du kan booke bord til denne særlige aften allerede nu – her på linket

Del artikel


 


 


 


 


Udvalgte artikler

 


 


 


Top 3 i dag




 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien