10 lejligheder i Aalborg: Gode køb for under halvanden million kr.

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
dmbolig.dk, Sønderbro 31 1. tv., 9000 Aalborg
dmbolig.dk, Sønderbro 31 1. tv., 9000 Aalborg

Jagter du en lækker lejlighed til få penge, så dukker der flere og flere lejligheder til salg på boligmarkedet i øjeblikket.

Redaktionen på MigogAalborg Bolig har fundet 10 fede lejligheder, som både byder på meget for pengene og en god beliggenhed. Uanset om man ønsker at bo tæt på det pulserende byliv eller i nærheden af grønne områder.

Buldolfi Plads 3, 4. th., 9000 Aalborg – kr. 1.199.000

dmbolig, Budolfi Plads 3, 4. th. 9000 Aalborg

Denne lejlighed er beliggende midt i Aalborgs hjerte, og på et sted hvor hele området er ved at blive nyetableret ved Budolfi Plads. Lejligheden er 51 kvadratmeter. Se lejligheden her

Vendsysselsgade 2, 2. th., 9000 Aalborg – kr. 1.498.000

home.dk, Vensysselgade 2 02 th. 9000 Aalborg

I Vendsysselgade finder man en indflytningsklar lejlighed, som er blevet renoveret med sans for de små deltager med sorte klinkegulve og designe køkken. Boligen rummer 61 kvadratmeter. Se lejligheden her.

Valdemarsgade 12, 2. th., 9000 Aalborg – kr. 1.450.000

dmbolig.dk, Valdemarsgade 12, 2. th, 9000 Aalborg

I smørhullet af Aalborg, tæt på madgaden Reberbansgade, finder du en god regulær to værelseslejlighed. Lejligheden har en stor stue, med et godt lysindfald, og er beliggende tæt på alle Aalborgs kulturelle oplevelser. Lejligheden er 64 kvadratmeter. Se boligen her.

Gugvej 73, 2., 9000 Aalborg – kr. 1.398.000

minbolighandel.dk, Gugvej 73, 2. 9000 Aalborg

Denne skønne lejlighed er løbende renoveret og har udsigt ind mod byen. Lejligheden er 79 kvadratmeter og har et tilhørende 22 kvadratmeter kælderrum. Se boligen her.

Sønderbro 31 1. tv., 9000 Aalborg – kr. 1.275.000

dmbolig.dk, Sønderbro 31 1. tv., 9000 Aalborg

Denne lejlighed ved Ø-gaden rummer 50 kvadratmeter og har en skøn stor stue med både plads til sofaarrangement og spise plads. Der er gode parkeringsforhold foran ejendommen. Endvidere har lejligheden to altaner. Se boligen her.

Blomstermarken 107 1. th., 9000 Aalborg – kr. 1.420.000

Nybolig.dk, Blomstermarken 107 1. th. 9000 Aalborg

Denne lejlighed er beliggende i Kornblomskvarteret, som er et naturskønt område med grønne områder og stisystemer tæt på byen. Lejligheden er de seneste år blevet renoveret løbende. Boligen er 73 kvadratmeter. Se lejligheden her.

Præstevænget 18, st. th., – 9400 Nørresundby – kr. 1.398.000

home.dk, Præstevænget 18 st. th., 9400 Nørresundby

Tæt på Nørresundby centrum, ligger der denne moderniseret lejlighed. Lejligheden er meget lys, og pæn velholdt med new-yorker væg, flotte gulve og lyse elementer i køkkenet. Lejligheden er 72 kvadratmeter. Se lejligheden her.

Vestergade 4 C 1. th., 9400 Nørresundby – kr. 1.395.000

dmbolig.dk, Vestergade 4 C 1 th 9400 Nørresundby

I Nørresundby centrum finder du denne lejlighed, som rummer intet mindre end 107 kvadratmeter. Tilhørerende lejligheden har man eksklusivt brugsret til en stor terrasse. Se boligen her.

Limfjordsvej 14B, 1., – 9400 Nørresundby – kr. 1.395.000

maeglerhuset.dk, Limfjordsvej 14B 1., 9400 Nørresundby

Denne lejlighed er beliggende i et område, hvor der er igangsat et byudviklingsprojekt med etablering er flere boliger og grønne områder.  Lejligheden er pæn velholdt med nyslebne gulve og troldtektlofter. Lejligheden er 84 kvadratmeter. Se boligen her

Strubjerg 27 2. tv., 9400 Nørresundby – kr. 1.348.000

danbolig.dk, Strubjerg 27 2. tv., 9400 Nørresundby

I Strubjerg finder man denne skønne lejlighed, som ligger i et naturskønt område tæt på alle hverdagens gøremål. Lejligheden er meget lys og fik lagt nyt gulv i efteråret. Endvidere har lejligheden en stor sydvest vendt altan. Lejligheden er 83 kvadratmeter. Se boligen her.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

342 etagemeter i 4 plan: Unik bolig med masser af plads sat til salg

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
Foto: Dit-hjem.dk, Kong Eriks Vej 5, 9000 Aalborg.
Foto: Dit-hjem.dk, Kong Eriks Vej 5, 9000 Aalborg.

Er drømmen at bo i en ejendom, hvor I kan bo flere generationer under samme tag?

Eller har du blot brug for masser af plads?

Denne herskabelige villa til 5,2 mio. kr. byder på mange kvadratmeter med højt til loftet tæt på Aalborgs midtby.

Udover den attraktive beliggenhed byder boligen på et hav af muligheder, da den i øjeblikket er indrettet som et to-familiehus, som gør at anvendelsesmulighederne er mange.

Udlejning kan være et emne, der enten kan være interessant for en bolighaj, eller det kan være med til at medfinansiere huslejen.

Herskabsboligen er for nylig kommet på boligmarkedet, og den er ret unik på boligmarkedet i Aalborg.

342 etagemeter i 4 herskabelige plan

På Kong Eriks Vej 5, i smørhullet mellem Vestbyen og Hasseris, ligger en rødstensvilla, som er klar til at blive overtaget af nye ejere.

Ejendommen er på hele 342 etagemeter, hvor de 248 kvm er godkendt til beboelse fordelt ud på 4 plan.

Boligen er indrettet med to separate lejligheder samt 94 kvadratmeter kælder.

Foto: Dit-hjem.dk, Kong Eriks Vej 5, 9000 Aalborg.

Der er rig mulighed for at leje en af lejlighederne ud, eller renovere og benytte hele ejendommen selv.

Omkring ejendommen har der været gravet ud og lagt dræn, hvilket er med til at gøre at kælderen anvendelig med gode disponible rum og en god loftshøjde.

Der er toilet på alle 4 plan, og 3 af etagerne er med bad.

Foto: Dit-hjem.dk, Kong Eriks Vej 5, 9000 Aalborg.
Foto: Dit-hjem.dk, Kong Eriks Vej 5, 9000 Aalborg.

Ejendommen er løbende blevet renoveret med respekt for stilen.

Der er blandt andet blevet udskiftet tag og vinduer i 2009, sokkel og overdækning ved ejendommens hoveddør er renoveret og blevet etableret i 2012, ligesom carport og den østvendte altan er etableret i 2014.

Der mangler ingenting ved udearealerne, da boligen både har en østvendt altan og en privat vestvendt tagterrasse. Man skal heller ikke glemme den store have, hvor der både er anlagt terrasse og græsplæne.

Foto: Dit-hjem.dk, Kong Eriks Vej 5, 9000 Aalborg.

Dette er en helt særlig ejendom på en attraktiv beliggende tæt på Aalborgs midtby, Klostermarksskolen, Haraldslund og Kridtgraven.

Ejendommen koster 5.299.000 kr. og du kan få mere info på den særlige bolig ved at klikke her.

Unik bygning i et af byens hotteste områder: Nu er der ledige lejligheder

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Eternitten er et område, der oser af nyheder: ny bydel, nye bygninger, nye butikker, og masser af nye hjem.

Den gamle eternitgrund er gået fra at være præget af industri, med omdrejningspunkt i den store eternitfabrik, til i dag at være en smuk bydel, der giver mange aalborgensere tag over hovedet – en byomdannelsesproces, der har skabt værdi for byen.

Hvis man begiver sig rundt i området, ser man et område, som er fuld af nye bygninger i alle former, størrelser og højder.

Især én bygning er af særlig karakter og ikke blot en almindelig boligkarré, nemlig Alexander Foss Gade 14. Og nu har du faktisk mulighed for at flytte ind i denne særprægede bygning, der skiller sig ud fra mængden.

Bo på det historiske Eternitten i nye grønne omgivelser

I gamle dage var Eternitgrunden en arbejdsplads for mange aalborgensere, hvor det gamle Dansk Eternits Fabrik havde lokation.

Eternitten er blomstret op på mange måder, og her kan du bo i grønne omgivelser og samtidig føle at du bor i en mindre by i en storby.

Eternitten rummer oaser og rekreative områder der, især i sommerhalvåret, får lov til at komme til sin ret.

Som beboer vil du være tæt på Oplevelsestrappen og Vandværksparken, der skaber ro og rum til lange gåture i en travl hverdag. Derudover er der den grønne Klimaboulevard, der virker som et åndehul mellem bebyggelserne.

Dronefoto af Eternitten 2018

I en radius af 200 meter fra Alexander Foss Gade 14 ligger et hav af supermarkeder, så der både kan handles vådt og tørt efter dagligdagens gøremål.

Udover de mange supermarkeder byder bydelen på Fitness World, bank, tandlæge, advokat-kontor, og en café – Victors madhus – der er det nyeste skud på stammen af lækre faciliteter for området.

Derudover er der masser af aktiviteter som boldspilsbaner, GAME street mekka og LEO’s legeland til de små.

Skal du på en kort tur ud fra bydelen, kan du på 10 minutter befinde dig i Aalborgs kerne blandt butikkerne i gågaderne eller være på motorvejen i bil, både i syd- og nordgående retning.

En boligejendom med et fedt udtryk

Foruden at bo i én af Aalborgs hotteste bydele, kan du bo i en ejendom, der skiller sig ud fra mængden. På Alexander Foss Gade 14 ligger en hvid ejendom, der med sit asymetriske udtryk virkelig skiller sig ud.

Lejelejlighederne i ejendommen er fra 77-128 kvadratmeter og fordelt ud på 3 rum.

Lejlighederne har lækre køkken-alrum, et godt badeværelse og to separate værelser, hvor det er oplagt at anvende det ene som soveværelse og det andet som et kontor eller børneværelse.

Flere af boligerne har altan med god plads, og er der brug for mere udendørsplads, kan du gøre brug af fælles terrassearealerne på toppen af bygningen, hvorfra der er god udsigt ud over hele Eternitten og længere end øjet rækker.

Har man en firbenet ven i familien, så er det værd at vide, at det er tilladt at afholde mindre husdyr i ejendommen.

Se lejlighederne her.

Der afholdes åbent hus på ejendommen d. 14 marts fra kl. 16.00 – 17.00.

Nyt attraktivt område: 70 nye lejelejligheder står klar på Rygaard Park

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

På den vestlige del af Solsidens (Nørresundby) Havnefront står en masse nye bygninger klar til udlejning på Lindholm Brygge.

Til sommer kan nye beboere begynde at løfte deres flyttekasser ind og pakke ud i de nye lejligheder på Rygaard Park, der kan opleves første gang til åbent hus her søndag d. 10. marts.

Din Mægler står for udlejningen af lejlighederne.

Rygaard Park er en ny del af Lindholm Brygge

For år tilbage var området et industrikvarter, hvor der var cementfabrik og udskibningshavn.

I dag er udtrykket anderledes, hvor en masse smukke bygninger er skudt til tops.

Det forventes at Lindholm Brygge er fuldt færdigetableret i sommeren 2020.

Lindholm Brygge er en af Aalborg Kommunes nye fede bydele, der ligger i kort afstand til alt, hvad du har brug for i hverdagen.

Flere supermarkeder ligger tæt på, og kollektiv trafik er få hundrede meter fra området, Rygaard Park. Fra området er det let at springe på en bus eller et tog.

Derudover er du også tæt på motorvejen og Aalborgs Lufthavn, der kan bringe dig ud over landets grænser.

Området er attraktivt.

Blandt andet fordi at Lindholm Brygge ligger ned til Limfjorden, et fredet naturområde der er præget af skov og marker, samt Lindholm Strandpark, der med sine stisystemer gør det muligt at gå langs havnefronten fra vest til øst eller over kulturbroen.

Består af 70 lejelejligheder

Denne del af Rygaard Park består af 3 boligkomplekser med i alt 70 lejelejligheder.

Lejlighederne er i en størrelsesorden fra 72 kvm. til 95 kvm., fordelt ud på to- eller tre værelses boliger. Huslejen vil alt efter type ligger mellem 6.600 – 9.100 kr. mdr. ekskl. forbrug.

Lejlighedernes hjerterum er det store lyse køkken-alrum, der fylder rummet med masser af lys gennem de store gulvvinduespartier.

Herfra er der udgang til enten egen have fra stueetagen eller altan fra de øvrige etager.

Boligernes badeværelser er med store grå klinker, og hvide skabselementer, der er gennemgående i alle lejlighedens rum.

I lejlighedernes værelse(r) er der skabsvæg med skydelåger fra væg til væg. Der er ligeledes fin skabsplads i hjemmets entré og god plads til at komme af overtøjet.

Fik vi fortalt alt lejlighederne har alt i hårde hvidevarer, så du slipper på at skal i en vaskekælder og vaske dit tøj. Derudover er der gulvvarme overalt i lejlighederne.

Lejer du en af disse lækre lejligheder, er der en ekstra facilitet med, som de færreste kan undvære – der er brugsret til parkeringsplads.

Bilen har altid en fast plads, og du sparer tid ved ikke at bruge en masse kræfter på at lede efter en parkeringsplads, når du kommer hjem efter en lang arbejdsdag.

Du har mulighed for at læse og se meget mere omkring lejlighederne og området her.

Lejlighederne kan opleves for første gang til åbnet hus søndag d. 10 og 17 marts fra 12.00-13.30. Det finder sted på Rygård Park 36-68, 9400 Nørresundby.