Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

10.000 kvm fyldt med lækre møbler: Efterårsrabat hos Erling Christensen Møbler i denne uge

Af Jens Erik Møller

I kort køreafstand fra Aalborg finder du en af Danmarks største butikker med møbler og boliginteriør, og i denne uge får du hele 15 procent rabat – det gælder både, når du besøger det fysiske bolighus på 10.000 kvadratmeter, eller hvis du shopper online.

Så har du brug for en ny sofa at slænge dig på sammen med kæresten, når efteråret og Netflix-sæsonen for alvor begynder, så er det nu, du kan gøre det helt store sofakup.

Eller rettere møbelkup, for rabatten på 15 procent gælder naturligvis alle møbler – undtaget i forvejen nedsatte varer.

Der er Erling Christensen Møbler i Sindal – kun 40 minutter fra Aalborg – som lokker med de gode tilbud.

Det hele kulminerer med Åbent Hus i dagene fredag den 26. til søndag den 28. september. Her er forretningen fyldt med masser af gode tilbud, konkurrencer og god stemning med livemusik og lækre forfriskninger.

Fast tradition

Åbent Hus-arrangementet er en fast, tilbagevendende tradition hvert forår og efterår, og normalt trækker det massevis af kunder til.

Det er der mange gode grunde til.

Udover den gode stemning og de mange gode tilbud, så er der fx også hjælp at hente, hvis du er i tvivl, om præcis hvilken seng eller sofa, som du vil have med hjem.

Der er nemlig eksperthjælp lige ved hånden, da Erling Christensen Møbler har besøg af en lang række repræsentanter fra de allerstørste og mest populære møbelbrands.

Du kan derfor få rådgivning om alt fra køkkener til senge, og du kan møde folk fra eksempelvis Skipper Furniture, som står bag den berømte designklassiker ”bamsestolen”.

I løbet af weekenden er der også konkurrencer for både børn og voksne.

De mindste kan deltage i en tegnekonkurrence med legetøjspræmier fra Flexa Popsicle med en værdi af op til 2.494 kr., mens de voksne har mulighed for at vinde et gavekort på 10.000 kr. til møbler og andet boligtilbehør i butikken.

Læs mere om Åbent Hus hos Erling Christensen her

Moderne, ikke morfar-støvet

Det er efterhånden 35 år siden, at Erling Christensen åbnede sit møbelhus ved Sindal.

Det betyder dog ikke, at alt står stille.

Møbelhuset har formået at forny sig løbende og følge med tiden, og dét har været med til at fastholde butikkens succes blandt ikke bare aalborgensere og nordjyder, men hos alle danskere.

Det er derfor en moderne butik med tidens mest populære brands og nyeste boligtrends foruden møbelklassikere fra den danske møbelguldalder i 40’erne og 50’erne.

Blandt andet har Erling Christensen møbler og boligtilbehør fra Normann Copenhagen og Ferm living, lamper fra Le Klint, Svend Skippers bamsestol og mange andre designklassikere.

Drømmer du fx om at få Cigaren eller Butterfly’en af Hans J. Wegner hjem i din egen stue, så kan finde dem begge hos Erling Christensen Møbler.

10.000 kvm fyldt med lækre møbler: Efterårsrabat hos Erling Christensen Møbler i denne uge
Den kendte “Bamsestol” designet af Svend Skipper i 1950’erne. Foto: Erling Christensen Møbler

Enorm sengeafdeling

En anden ting, der kendetegner det store bolighus i Sindal, er sengeafdelingen.

Med omkring 90 udstillingsmodeller er der senge til ethvert behov, hvad enten du leder efter en større seng til dig selv, en dobbeltseng til dig og kæresten eller en ny seng til børneværelset.

Eksperterne ved Åbent Hus-arrangementet står også her klar til at rådgive, så du får den model, der giver netop dig den allerbedste nattesøvn.

Der er derfor næsten garanti for, at du hos Erling Christensen Møbler kan finde den seng, som får dig til altid at vågne veludhvilet, fem minutter før alarmen på mobilen ringer.

Du kan blandt andet møde sengeeksperter fra populære brands som Auping, Dunlopillo, Lama og Jensen.

10.000 kvm fyldt med lækre møbler: Efterårsrabat hos Erling Christensen Møbler i denne uge
Foto: Erling Christensen Møbler

En af Danmarks største møbelbutikker

Med en forretning på 10.000 kvadratmeter, så har Erling Christensen Møbler et udvalg, ikke bare af senge, men af alle typer af møbler, som de færreste butikker kan matche. Der er faktisk tale om et af Danmarks største bolighuse.

Og så må man ikke glemme en ret væsentlig detalje: Hos Erling Christensen Møbler er der fri levering over hele Danmark.

Du behøver derfor ikke bekymre dig om, hvordan du får den nye sofa, seng eller reol med hjem, hvis du griber et af de gode tilbud til Åbent Hus-arrangementet. Den har Erling Christensen.

Hvad: Åbent Hus med 15% på alle varer
Hvornår: 26., 27. og 28. september 2019
Hvor: Erling Christensen Møbler, Hørmestedvej 342, Sindal

Se udvalget hos Erling Christensen Møbler her

Del artikel

Andre læser også