Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gastromand besøger We Feat: Du bliver mæt med god samvittighed

Af Gastromand

Af Mads Schytte, gastromand.dk

Endnu et nyt sted er åbnet i Aalborg – kan du følge med? Vi har svært ved det – men vi gør vores ypperste.

Det er to gutter, som begge har erfaring fra den populære juicebar – “Joe And The Juice”, hvor de har arbejdet i New York, Singapore og Nice, som står bag “We Feat”.

Frederik og Benjamin har sat det mål, at det skal være muligt for Aalborg at få sund organisk fastfood uden for meget slinger i valsen, hvilket har resulteret i åbning af en foodbar på Boulevarden, hvor der tidligere lå en butik, som solgte streetwear – hvis jeg husker rigtigt, var det “Choker”.

Gastromand besøger We Feat: Du bliver mæt med god samvittighed

Vi kiggede forbi en lørdag sen eftermiddag, hvor vi havde brug for noget tilnærmelsesvist sundt og nærende føde.

Inden du får noget galt i halsen, så kommer der lige lidt forklaring.

Yes, vi er fra Gastromand, og yes, vi spiser bacon tre gange om dagen og gerne med rigelige mængder smeltet ost – men vi har også ambitioner om, at leve længere end til de 40, så derfor er fibre og næring nogle gange nødvendigt.

Når ens føde så på dagen har været croissant med cheddar og pølser, Elvis’ hofret som var peanutbutter and banana-sandwich med jam og bacon, armeriddere med nutella, friterede kartoffelmos med cheddar og bacon samt friteret marsbar – ja du læste rigtigt! Derfor skal der altså noget grønt til. Så fik vi det på plads.

Gastromand besøger We Feat: Du bliver mæt med god samvittighed

Vi ankommer og bliver vel mødt af den ene medstifter Frederik, som virker temmelig cool og i super humør.

Han forklarer konceptet for os. Du kan vælge mellem seks forskellige salater, hvor det faktisk ikke er kødet, som enten er kylling eller gris, der sætter dagsordenen. Det er salaten og forskellige typer af kål, bønner og frugter.

Prisen er enten 55 kr. for ca. 350 gram eller 80 kr. for ca. 550 gram.

Ellers er der godt udvalg af kaffe og faktisk også morgenmad, hvis du er tidligt på den.

Gastromand besøger We Feat: Du bliver mæt med god samvittighed

Vi napper tre forskellige typer salat af de “små” – “The Hottie” som er quinoa, gris, spicy dressing, bønner, melon og godt med frisk chili.

Videre går vi “Old School”, som er tomat, gulerødder, squash, æble, bulgur og gris. Til sidst skal vi lige have “The Plant” som er avocado, bønner, tomat, æble, couscous og falafel.

Gastromand besøger We Feat: Du bliver mæt med god samvittighed

Gastromand besøger We Feat: Du bliver mæt med god samvittighed

Alle salaterne starter med en omgang ristede hørfrø og andre kerner – så ja det er altså sundt. Så hermed en disclaimer!

Inden vi når til alt det sjove, så skal jeg lige dele en oplevelse med jer.

Imens jeg står udenfor og tager et billede af facaden, kommer der en ældre dame gående forbi med sin hund. Hun spørger mig, om jeg har noget med stedet at gøre – hvor jeg tøver kort, men svarer at jeg skal skrive en lille artikel og sikkert godt kan svare på hendes spørgsmål?

“Hvorfor pokker står det hele på engelsk!?” – udbryder hun kort efter, som om hun har gemt på det spørgsmål i flere måneder. “Tja, det ved jeg faktisk ikke”, svarer jeg og erkender ved mig selv, at jeg ikke havde set det eller registreret det.

Men hun har ret – alt står på engelsk. “Nå, men jeg kommer der i hvert fald ikke – water hedder sgu da vand!” Afslutter hun og trækker sin hund med sig. Jeg trækker lidt på smilebåndet og får fremstammet – “Det er modtaget – god aften frue!” og går ind igen.

Gastromand besøger We Feat: Du bliver mæt med god samvittighed

Rent faktisk har hun jo ret, men et eller andet sted, så det det jo sådan, det begynder at gå, ikke? Mere og mere bliver internationalt, og Frederik og Benjamin har begge boet i udlandet, så for dem er det nok mere naturligt. Nu kommer jeg en del på Vesterbro i København, og på de fleste steder taler de faktisk engelsk der – helt naturligt. Det kommer til at ske i Aalborg også.

 

We Feat er et godt alternativt til usund take-away i Aalborg, og selv om jeg som Gastromand har mine udfordringer med salat som aftensmad, så er det ret godt. Det er friskt og lækkert – prisen er sådan set ret fair, nu hvor alt er økologisk, og ja så mætter den slags altså noget bedre end burger med fries – let’s face it.

Gastromand besøger We Feat: Du bliver mæt med god samvittighed

We Feat lever fuldt op til deres vision om at levere et sund og nærende måltid. Du får rent faktisk alt, hvad kroppen skal bruge i et måltid – protein – langsomme kulhydrater og sund fedt – så er du typen, som går op i kost og træning er We Feat med garanti noget for dig…

Vi har dog også bemærket deres Facebook-opslag forleden, hvor de reklamerede med cookies uden tilsat sukker, gluten, soja osv. Altså sundere end hvad du får på en almindelig café men stadig nok til, at man også lige kan hygge med en kaffe og lidt sødt. Det hylder vi trods alt også.

Hvis du er typen, som ikke mener salat, bønner, kål samt kerner og grønt i det hele taget er værd at spise, så skal du nok holde dig væk – men savner du lidt som mig nogle gange et sundt alternativt til takeaway, så er We Feat lige noget for dig!

Gastromands seneste indlæg

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand besøger La Locanda: Jagten på Carlos succesopskrift[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand besøger Maggie Mae: Til alle jer der elsker pandekager[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand besøger El Mariachi: Et frækt nyt mexicansk sted i Aalborg[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand tester smørrebrød på Mortens Kro: Den glemte Take Away[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand besøger Wildebeest: Det nye hotte sted på Østerbro[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand besøger Holy Cow: Aalborgs nye burger-restaurant[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand besøger Wildebeest: Det nye hotte sted på Østerbro[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand anmelder Aalborgs nye hit: NAM er fingerfood i topklasse[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand anmelder Vaca: Mexicansk mad der sparker r..l[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand anmelder Peace Take away: De små detaljer gør en kæmpe forskel[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand anmelder det nye Tabu: Et nordjysk mesterværk[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand besøgte Den Bette Kro: En dag i Krofatters lystige tanker[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand anmelder Rositas Bistro: Rygterne talte sandt – en lille perle i byen[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand anmelder Brdr. Price: Det er som skabt til Aalborg[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand anmelder: Bravo Landmad – det her holder hele vejen[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand anmelder nyt hot sted i Aalborg: Caspars har potentiale[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand anmelder We Do Burgers: Det har Aalborg manglet[/numblock]

Del artikel

Andre læser også