Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gastromand besøger Holy Cow: Aalborgs nye burger-restaurant

Af Gastromand
Holy Cow
Holy Cow

Af Mads Schytte, gastromand.dk

Holy Cow er en nyåbnet burger-restaurant i Shoppen, hvor jeg ellers relativt sjældent sætter mine ben, så jeg tænker allerede nu ”vovet” – men nu skal vi så lige huske, at der er kommet en ny biograf lige ved siden af, så mon ikke det er meget godt tænkt alligevel.

Burger og biffen hænger jo sammen, og er et match made in heaven!

Vi bliver budt varmt velkommen af ejeren Jan, som lystigt fortæller om Holy Cow, der tilsyneladende er kommet godt fra start.

Der er ganske hyggeligt og indrettet, så man både kan komme en hel familie og sidde lidt for sig selv, men også bare et par, hvor man sidder på høje stole langs vinduerne.

Holy Cow

Vi bliver vist til bords og kigger hurtigt menukortet igennem. ”Sharing is caring” som vi siger – så vi deler ”Wings”, som er hotte hjemmelavede vinger med masser af røg og chipotle-chili samt lidt dyppelse.

Derudover nogle ”Stacked Nachos” som er hjemmelavede af polenta med confiteret kylling som tilvalg samt salsa og guacamole.

Holy Cow

Holy Cow

Der er masser af burgere at vælge imellem; ”Cheesy-Creasy”, ”Rub ’a Duck”, ”Straight Up” og sæsonens burger – vi hopper på en ”Holy-Fungy”, som er anbefalingen fra tjeneren – en heftig sag med oksekød fra Himmerland, hjemmerørt mayo, østershatte i tøffelcreme med syltet kål.

Vi har svært ved at vælge slides, så vi ender faktisk med både Cheese-fries med parmesan, Chili af sødekartofler, Chunky – de store almindelig og Onion rings! Måske i overkanten, men what the fuck? Vi får bestilt et par forskellige øl dertil.



Kort tid efter kommer vores øl og starters! Fuck, det er greasy-heaven det her – vores Wings er godt krydret med røg og masser af chili – lige tilpas, men også så du godt kan mærke det og lige får lyst til én mere, hver gang du har lagt den sidste.

Heldigvis kommer tjeneren med nogle våd-servietter, da hun godt kan se, vi får svinet os selv grundigt til!

Holy Cow

Fedt med den confiterede kylling – men reelt kunne man nok godt have smidt lidt mere på og så måske lavet et lige antal, når der nu skulle deles, men det er sgu detaljer, vi er ude i her.

Smagen er glimrende og osten tydeligvis af høj kvalitet. Efter vi er blevet spulet ned og renset af, sidder vi og sludrer lidt om, at det var oplagt at gå i biffen bagefter. Der er godt fyldt i lokalet, hvor jeg spotter flere flokke med fyre, som sikkert har fået samme ide.

Holy Cow

Holy Cow

Så kommer burgeren sgu, som præsenteres på et skærebræt med en stor kniv hugget ned igennem for at holde den på plads. Den er virkelig voldsom, og jeg tænker lidt, om jeg nu kommer igennem den.

Så til angreb! Den smager fandme godt – det er én af de burgere, hvor du ved første bid tænker, at du sagtens kan klippe to – men du bliver klogere – med så meget trøffelcreme og den søde men sprøde bollen, bliver du sendt til tælling.

Holy Cow

I vores iver bestiller vi to milkshakes med oreos – det var måske over the top – men når først man er i gang, så er det med at holde sig til. Det smager vildt godt, men jeg må give op og får faktisk ikke spist helt op. Det skyldes nok også, at der er rigeligt med sides til, som hver især er vildt lækre – favoritten må klart være Chili-fries af sødekartofler og så cheese fries med parmesan – voldsomt men godt!

Holy Cow

Godt mætte og tilfredse sidder vi og kigger lidt på kortet – faktisk koster en burger 69 kr. dog uden sides – men det er ikke meget – inklusiv sides ender du på 98 kr. Næsten for billigt – men ejeren siger, at det holder og hatten af for det!

Holy Cow gør det godt, og det er til at betale sig fra – hvis du er hård, deler du en starter, napper en burger med 3 sides til deling og en god øl til – så er der garanti for, du sidder godt, når du rammer biffen senere!

Gastromands seneste indlæg

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand anmelder Aalborgs nye hit: NAM er fingerfood i topklasse[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand anmelder Vaca: Mexicansk mad der sparker r..l[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand anmelder Peace Take away: De små detaljer gør en kæmpe forskel[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand anmelder det nye Tabu: Et nordjysk mesterværk[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand besøgte Den Bette Kro: En dag i Krofatters lystige tanker[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand anmelder Rositas Bistro: Rygterne talte sandt – en lille perle i byen[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand anmelder Brdr. Price: Det er som skabt til Aalborg[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand anmelder: Bravo Landmad – det her holder hele vejen[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand anmelder nyt hot sted i Aalborg: Caspars har potentiale[/numblock]

[numblock num=”” style=”3″]Gastromand anmelder We Do Burgers: Det har Aalborg manglet[/numblock]

Del artikel

Andre læser også